>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

CANNES 2016. Puştoaica Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, divă pe covorul roşu - VIDEO

Lily-Rose Depp străluceşte în rochii Chanel la Cannes, călcându-le pe urme celebrilor ei părinţi, Johnny Depp şi Vanessa Paradis. Debordând de naturaleţe, Lily-Rose a uimit publicul cu outfit-ul său rebel, inclusiv pe Vanessa Paradis, membră a juriului pentru competiţia oficială la Cannes 2016.

ăptămâna aceasta, pe covorul roşu al festivalului de la Cannes, Lily-Rose Depp, fiica celebrului actor American Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, a furat privirile tuturor spectatorilor, arătând încă o dată că "aşchia nu sare departe de trunchi", transmite usatoday.com.
Lily-Rose a zâmbit fermecător în faţa fotografilor, la doar 16 ani. Jurnaliştii din toată lumea au numit-o "carismatică şi de o frumuseţe răpitoare".
Deşi tatăl sau nu a putut să ajungă la festival, asta nu a împiedicat-o pe tânăra Lily să-şi exercite rolul de star în devenire. Ea a jucat rolul Isadorei Duncan din filmul “The Dancer”, debutul regizoral al franţuzoaicei Stephanie di Giusto. "The Dancer" a fost selectat la Cannes 2016, în secţiunea "Un certain regard" Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea. Pelicula imortalizează viaţă tumultoasă a dansatoarei de origine americană, Loie Fuller.
Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii: Lily Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.
Cuplul s-a despărţit în 2012, iar, în prezent, Johnny Depp este logodit cu actriţa Amber Heard.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu