>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Cel mai mare festival de Internet ICEEfest, în pregătire la Bucureşti. 7 motive ca să mergi acolo.

Cel mai mare festival de Internet ICEEfest care se va desfăşura pe 9-10 Iunie la Bucureşti va reuni peste 100 de speakeri, de la cele mai mari companii şi produse din lumea Internetului: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, etc.

Organizatorii evenimentului anunţă că în următoarele 4 zile, până pe 30 mai, vor fi discounturi care vor aplica la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate pentru angajaţii sau partenerii de afaceri (detalii despre oferta specială ICEEfest - puteţi primi trimiţând un mail AICI).
Potrivit organizatorilor, sunt 7 argumente pentru ca să mergi la ICEEfest (În afara faptului că, în doar 4 zile, biletele se vor scumpi)
1. Se întâmplă la Bucureşti. ICEEfest este cel mai amplu şi variat festival dedicat Internetului din Europa Centrala şi de Est: economiseşti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane şi cazări în Paris, Lisabona sau Dublin, unde se întâmplă, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.
2. Investeşti eficient în viitorul tău. Tehnologia schimbă totul şi performanţa în ceea ce faci e afectată direct de înţelegerea timpurie a principalelor tendinţe. Poţi să vezi în doar două zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste100 de speakeri şi traineri internaţionali de la cele mai mari companii globale. Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acestfel din regiune. În agenda vei găsi, de altfel, o listă impresionantă de companii si produse despre care poţi afla informaţii neflitrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery şi mulţi, mulţi alţii.
3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te interesează. De la creativitate până la conţinut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online până la tehnologii care să te ajute să fii performant sau să generezi vânzări, continuând cu modalităti de viralizare a campaniilor, de utilizare a realităţii virtuale şi nu numai, avem o mulţime de subiecte pe care le abordăm cu acelaşi interes. Aceasta este Agenda actualizată pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2/FOCUS/ICEEhealth.
4. Nu e doar despre Internet. Anul acesta, ICEEfest s-a extins şi spre domenii de o importanţă majoră, afectate de digital. ICEEhealth caută alternative ce pot să relanseze sistemul medical tradiţional cu ajutorul tehnologiei.
5. Te poate ajuta să găseşti energie, inspiraţie sau chiar bani pentru ideea ta de business. Anul acesta ICEE Startups are o zonă dedicată şi un bilet separat, în valoare de 30 de euro.
6. Nu te plictiseşti, deloc. Toată experienţa de învăţare si networking de la ICEEfest e învăluită în umor, muzică şi distracţie: expoziţia de gadgeturi, show-urile de stand-up comedy, concertele live, scurtmetrajele, ICEEfestSummerPlayground… toate evenimentele dinFUN Area vin să întregească peisajul festivalului.
7. Poţi să îţi ajuţi compania dacă îţi convingi colegii c-ar fi bine să vină.
Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai.Oferta actuală este publicată AICI. Detalii si oferte special se pot obţine şi direct de AICI. ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat în parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu