>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Managerul general al Complexului Energetic Oltenia a fost eliberat

Directorul general interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică, a fost eliberat, joi seara, după cele 24 de ore petrecute în arest, sub acuzaţia de abuz în serviciu.

Managerul CEO a fost reţinut
, miercuri, sub acuzaţia că i-ar fi acordat, prin hotărâre de Directorat, 120.000 de lei lui Aurel Medinţu, pentru a renunţa la funcţia de director al Diviziei Energetice.
Joi însă, după cele 24 de ore petrecute în arest, bărbatul a fost eliberat. În momentul în care a plecat din sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj, Laurenţiu Ciobotărică a declarat că s-a odihnit şi că nu doreşte să facă deocamdată alte precizări. Acesta va fi cercetat de procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care ar putea propune vineri o nouă măsură preventivă în cazul său, după evaluarea probelor.
”E o situaţie care nu ne bucură, situaţie care a creat anumite probleme de imagine asupra Complexului Energetic Oltenia. Pe noi ne interesează ca această unitate să meargă şi salariaţii să aibă siguranţa locului de muncă. Avem încredere că instituţiile statului vor stabili exact situaţia în care se află. Suma de 120.000 mi se pare imorală, mai ales când se vorbeşte de disponibilizarea a mii de oameni. Văd că există şi posibilitatea de a oferi sume consistente. I-am spus domnului director că nu mi se pare normal. A fost o decizie a directoratului. Motivaţia nu era una solidă. Am putea să spunem chiar neargumentată”, a declarat pentru MEDIAFAX, Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu