>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep: Sunt tristă că am pierdut, dar aştept cu nerădare să joc la Paris


Simona Halep spune că nu-şi caută scuze pentru înfrângere şi remarcă prestaţia adversarei. Totuşi, sportiva din Constanţa spune că ar fi putut câştiga, dacă partida nu ar fi fost întreruptă de ploaie chiar după ce câştigase setul doi.
"Nu există niciun motiv. M-a bătut, o înfrângere astăzi. Nu mi-am făcut jocul meu pentru că nu am fost acomodată cu terenul, dar nu vreau să găsesc scuze. A jucat un tenis solid, a jucat bine, s-a mişcat bine. Este doar o înfrângere şi o iau ca atare. N-am avut foarte multe antrenamente, am avut ieri un antrenament. E normal după ce câştigi un turneu. Dar nu vreau să găsesc scuze, a fost un joc destul de lung, trei seturi, a fost bine pentru mine. Indiferent dacă am pierdut, n-o să fiu dezamăgită. Am în spate nişte victorii foarte bune de săptămâna trecută şi sunt pozitivă. Nu s-a terminat cu victorie pentru mine, dar am legat câteva raliuri foarte bune, am avut un ritm destul de ok. Nu sunt supărată, sunt tristă că am pierdut, altfel ar însemna că nu-mi pasă, dar sunt bine, sunt pozitivă şi aştept cu nerăbdare să joc la Paris", a declarat Simona Halep.

Pentru Simona urmează turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, programat în perioada 22 mai - 5 iunie. Finalistă la Paris în 2014, Halep speră să aibă performanţe similare cu cele avute la Madrid, unde s-a impus în finală.
"Nu ştiu dacă trebuie să-mi fie teamă de cineva. Trebuie doar să merg să joc tenis, aşa cum am făcut şi cum fac. Va fi un turneu greu, este un Grand Slam, toată lumea joacă bine. Merg acolo şi văd ce pot să fac. Voi merge la Paris mai devreme. Nu ştiu ziua acum. Îmi voi lua câteva zile libere, dar în altă parte, nu acasă, ca să mă odihnesc", a mai declarat Simona Halep.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu