>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, audiat la DNA Ploieşti: Nici eu, nici soţia mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate - VIDEO


Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, în prezent senator, a ajuns la sediul DNA Ploieşti împreună cu soţia sa, surse judiciare declarând că este vorba despre cazul în care fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus mai multe denunţuri, transmite corespodentul MEDIAFAX.

UPDATE: "Sunt invitat în calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că e vorba de denunţurile mincinoase despre care aţi discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti.
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a oferit, pe 16 martie, la DNA Ploieşti, informaţii în legătură cu dosarele instrumentate de procurorii de aici, avocatul ei declarând la acea vreme că "este vorba despre dosare care au legătură cu Romprest".
Conform unor surse judiciare, printre cei împotriva cărora Alina Petre ar fi făcut denunţuri se numără şi Crin Antonescu, pe care fosta noră a lui Virgil Măgureanu l-ar acuza de fapte de corupţie, în legătură cu achiziţionarea unui apartament în Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumpărat la un preţ subevaluat.
Alina Petre l-a reclamat la DNA inclusiv pe fostul său socru, Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informaţii, pentru fapte de corupţie.
Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a fost audiat la sediul DNA Ploieşti ca martor după denunţul făcut de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, senatorul declarând la ieşire că nici el şi nici soţia sa, Adina Vălean, nu au comis vreo ilegalitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am fost chemat ca martor, după cum v-am spus pentru că acel denunţ, despre care aţi discutat foarte mult, a fost formulat împotriva ambilor. Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. Am spus ce am ştiut şi cu asta basta. Eu faţă de această situaţie, faţă de conţinutul denunţului în sine, am făcut declaraţii publice, nu am de gând să le mai repet, tot ce pot spune este că s-a petrecut un fapt normal. Nici eu, nici soţia mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate", a declarat Crin Antonescu, la ieşirea de la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti.
Fostul lider PNL şi soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, au fost audiaţi de către procurori timp de aproximativ o oră.
This content requires the Flash Player. Download Flash Player. Already have Flash Player? Click here.

Conform unor surse judiciare, printre cei împotriva cărora fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, ar fi făcut denunţuri se numără şi Crin Antonescu, pe care aceasta îl acuză de fapte de corupţie, în legătură cu achiziţionarea unui apartament în Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumpărat la un preţ subevaluat.
Potrivit unor surse, o parte din banii plătiţi pentru apartamentul cumpărat de fostul lider al PNL ar fi provenit de la un om de afaceri stabilit în Monaco. Aceeaşi sursă susţine că joi au avut loc percheziţii efectuate de DNA Ploieşti la domiciliul şi la firmele afaceristului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu