>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Autorul atentatului din Franţa era de origine tunisiană şi trăia în Nisa. Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, se afla în vizorul poliţiştilor, dar nu pentru infracţiuni de natură teroristă

Şoferul camionului care a lovit joi, 14 iulie, sute de persoane care asistau la un spectacol de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei, ar fi tras focuri de armă în mai multe reprize înainte de a fi neutralizat de poliţie, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Le Figaro online. El s-a aflat singur la bordul camionului
Şoferul era un bărbat de 31 de ani, de origine tunisină, care trăia în Nisa. Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, atacatorul se afla în vizorul poliţiştilor, dar nu pentru infracţiuni de natură teroristă.
"În momentul în care a fost împuşcat mortal de poliţie, el trăsese mai multe focuri de armă", a subliniat, la rândul său, primarul oraşului Nisa, Christian Estrosi.
O "grenadă inactivă" şi "arme lungi false" au fost de asemenea găsite în camion, potrivit unei surse apropiate anchetei.
Suspectul atacului de la Nisa era singur la bordul camionului
Suspectul atacului care a avut loc la Nisa în seara de 14 iulie era singur la bordul camionului cu care a lovit intenţionat sute de persoane ce asistau la un spectacol de artificii cu ocazia Zilei Naţionale, informează Le Figaro online.
Anchetatorii analizează imaginie filmate de camerele de supraveghere pentru a vedea de unde a plecat camionul.
Potrivit Guvernului francez, noul bilanţ al victimelor atacului de la Nisa este de 84 de morţi, inclusiv copii, iar dintre cei răniţi 18 sunt în continuare în stare gravă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu