>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Eleva-mămică din Vaslui a intrat cu media 9,38 la buget, la Facultatea de Drept din Iaşi - FOTO

Maria Elisa Pălimaru, absolventa-mămică din judeţul Vaslui, care s-a clasat a treia pe judeţ la Bacalaureat, a intrat la buget la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, transmite corespondentul MEDAFAX.

Deşi concurenţa a fost acerbă, tânăra a fost admisă la buget, clasându-se pe locul 16 din 706 candidaţi, cu media 9,38.
„Nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun, având în vedere că m-am decis târziu să dau admitere la Drept şi am avut la dispoziţie doar o săptămână să învăţ. Alegerea Facultăţii de Drept am făcut-o în ultimul moment, dar nu am renunţat la pasiunea mea, istoria, deocamdată e în standby. Am decis să studiez dreptul, pentru că mă avantajează mai mult, pentru planurile mele de viitor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Maria Elisa Pălimaru.
Tânăra a fost premiată recent la Piatra Neamţ, de Organizaţia “Neamunit”, la finalul Şcolii de Vară a profesorilor de istorie din România, care s-a desfăşurat la Agapia.
Maria Elisa Pălimaru a primit o diplomă pentru “străduinţa de care a dat dovadă şi pentru performanţa obţinută la examenul de Bacalaureat”, precum şi un ajutor financiar.
Maria Elisa Pălimaru a absolvit ştiinţe sociale, la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” din Vaslui. La examenul de Bacalaureat a obţinut 9.90 la Limba Română, 10 la Istorie şi 10 la Geografie.
Cu media 9.96, Maria Elisa Pălimaru s-a clasat a doua pe liceu şi a treia la nivelul judeţului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu