>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Wimbledon. Reacţia româncei după înfrângerea în faţa lui Kerber

Jucătoarea de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, a pierdut, marţi, scor 5-7, (2)6-7, partida disputată împotriva lui Angelique Kerber din Germania, ocupanta locului 4 în ierarhia mondială, şi a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Kerber a început mai bine primul set, reuşind să conducă cu 2-0 după primele două game-uri. Apoi a început o serie de şapte break-uri consecutive, fiecare jucătoare greşind pe propriul serviciu. La scorul de 5-3 pentru sportiva din Germania, Halep a reuşit să câştige două game-uri la rând şi a egalat la 5, dar, în final, Kerber s-a impus, scor 7-5, după ce a reuşit să câştige contra serviciului în ultimul game.
Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Wimbledon
Debutul actului secund a fost echilibrat, până la scorul de 3-2 în favoarea jucătoarei din Germania, care a reuşit să câştige pe serviciul adversarei. După alte trei break-uri, tabela indica scorul de 5-4 pentru Kerber, însă Simona a reuşit, imediat, egalarea. În final, setul s-a decis la tiebreak, unde Kerber s-a impus, scor 7-2.
În semifinale, Angelique Kerber va evolua împotriva câştigătoarei meciului dintre Venus Williams din SUA şi Yaroslava Shvedova din Kazahstan. Pentru accederea în penultimul act la All England Club, Kerber va încasa 625,000 de dolari şi 780 de puncte WTA.
Simona Halep: Am lăsat-o pe Kerber să conducă jocul, să domine
"Cred că am jucat bine, atunci când a trebuit să returnez serviciul ei. Apoi, când era rândul meu să servesc, făceam pasul în spatele liniei de fund. Am lăsat-o să conducă jocul, să domine. Cel mai rău lucru pe care cred că l-am făcut azi a fost că atunci când am servit nu am jucat la fel de bine ca atunci când returnam. E singurul lucru pe care îl am în minte acum", a declarat Simona Halep, potrivit site-ului WTA.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu