>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Trafic îngreunat pe A2 din cauza a trei accidente în care au fost implicate 21 de maşini - FOTO

Se circulă îngreunat pe Autostrada Soarelui după ce, sâmbătă dimineaţa, au avut loc trei accidente în care au fost implicate în total 21 de maşini, o persoană fiind rănită uşor, anunţă Centrul Infotrafic.
Reprezentanţii Infotrafic anunţă că traficul rutier pe Autostrada Soarelui este îngreunat sâmbătă dimineaţa după ce au avut loc trei accidente în lanţ.
"În jurul orei 6.30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7.30, la kilometrul 109 plus 900 de metri s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele au fost deja scoase pe banda de urgenţă. În aceste zone traficl rutier a fost reluat normal, însă în jurul orei 8.45-8.50 s-a produs o a treia tamponare în lanţ în care au fost implicate cinci autoturisme. Se circulă cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, pe benzile 1 şi de urgenţă. Banda a doua încă este încă închisă pentru măsurători", a declarat pentru MEDIAFAX Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic.
În cazul celui de al treilea accident produs la kilometrul 106, este posibil ca o persoană să fie uşor şi urmează ca medicii să decidă dacă va fi sau nu transportată la spital, astfel că în zona respectivă poliţiştii efectuează măsurători în cazul în care acest accident va fi înregistrat cu victimă. În cazul celorlalte accidente nu au fost victime, precizează reprezentanţii Infotrafic.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu