>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, audiat la DNA

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este audiat, vineri, la DNA, unde a fost adus de ambulanţa Penitenciarului Poarta Albă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nicuşor Constantinescu a fost dus, vineri dimineaţa, cu ambulanţa Penitenciarului Poarta Albă, la sediul DNA Constanţa, pentru audieri.
El a declarat, la intrare, că va fi probabil audiat în legătură cu plângerea penală pe care a depus-o împotriva procurorilor care i-au administrat dosarele.
"Probabil că audierea de azi este răzbunarea a faptului că am făcut plângeri penale împotriva procurorilor DNA Constanţa şi a judecătorilor care au făcut abuz în serviciu, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi teroare şi drept urmare a plângerii mi s-a facut un nou dosar penal", a declarat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa execută o pedeapsă de cinci ani de detenţie, dispusă de Curtea de Apel Constanţa, fiind condamnat pentru că, în perioada 2009 - noiembrie 2013, nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea în primă instanţă a lui Nicuşor Constantinescu la 15 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat că în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a autorizat plăţi nelegale şi a prejudiciat instituţia cu peste 30 milioane de lei şi statul cu peste un milion de lei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu