>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Incident în coloana oficială a lui Francois Hollande; un motociclist a căzut


Un incident a avut loc, marţi dimineaţa, în timpul vizitei preşedintelui Franţei, unul dintre motocicliştii care făcea parte din coloana oficială a lui Francois Hollande a derapat pe carosabilul umed şi a căzut, fără a fi rănit.

Motociclistul făcea parte din antemergătorii autoturismului în care se afla preşedintele Franţei, în timp ce oficialul se îndrepta către Parcul Carol din Capitală unde a depus o coroană la Monumentul Eroului Necunoscut. Motociclistul, cadru SPP, nu a fost rănit.
Incident în coloana oficială a lui Francois Hollande; un motociclist a căzut
François Hollande a sosit în România luni seară, în cadrul unei vizite de stat, prima de acest fel a unui preşedinte francez din 1991. După ceremonia de primire de la Palatul Cotroceni, Hollande a avut convorbiri tête-à-tête cu preşedintele Iohannis.
Şeful statului francez va vizita Laserul ELI-NP de la Măgurele, care face parte dintr-un program european de cercetare destinat dezvoltării celor mai puternice lasere din lume.
La ora 13.00, Hollande va participa la un prânz de lucru cu premierul Dacian Cioloş. Cei doi vor vizita fabrica de elicoptere Airbus România.
De altfel, Francois Hollande va fi însoţit de aproximativ 30 de directori de companii franceze, "semn al intensităţii legăturilor economice cu România", unde constructorul de automobile Dacia, filiala Renault, generează singur aproape 3 la sută din PIB, potrivit AFP.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu