>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

McDonald's încearcă să îşi reînvie business-ul: Găinile să zburde libere şi puii să nu mai fie injectaţi cu antibiotice


McDonald`s vrea să-şi recâştige clienţii şi schimbă strategia de creştere a păsărilor din fermele furnizoare de ouă, după ce un jurnalist a scos la iveală modul în care ele erau crescute, înghesuite în cuşti şi maltrate de către îngrijitori. De asemenea, dezvăluirile au mai arătat faptul că grupul injecta puii cu antibiotice pentru a-i face să crească mai repede. Ulterior, gigantul fast-food a recunoscut acuzaţiile şi a promis că va lua măsuri în acest sens.

CEO-ul companiei, Steve Easterbrook, nu pare să fie omul sloganurilor. Este mai degrabă un tehnocrat raţional decât un şef de temut, scrie publicaţia Fortune, care mai adaugă că acesta are două principii pe baza cărora face angajări: „Întâi faptele, apoi vorbele” şi „Progresul peste perfecţiune”, sugerând că dincolo de aparenţe, ţinteşte lucrurile concrete, scrie Ziarul Financiar.
McDonald's încearcă să îşi reînvie business-ul: Găinile să zburde libere şi puii să nu mai fie injectaţi 
Eastebrook, 49 de ani, este CEO-ul McDonald`s încă din martie 2015 şi a aplicat în mod cert primul dintre motto-urile sale. Într-un an şi jumătate de când se află la cârma companiei, a început să reducă cheltuielile şi a decis să mute sediul central al McDonald`s de la periferie înapoi în Chicago.
Mult mai important, el a lansat pe piaţa din SUA meniul „All Day Breakfast”, eliminând siropul de porumb bogat în fructoză din aluatul pentru chifle. (Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu