>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Şaiprezece imigranţi clandestini de la bordul unui camion cu şofer român, reţinuţi în Anglia

Poliţia din Anglia a reţinut joi după-amiază 16 imigranţi clandestini care se aflau la bordul unui camion condus de un român şi care, potrivit unor informaţii, şi-ar fi început călătoria din România, relatează The Telegraph.

Vehiculul a fost oprit pe autostradă joi după-amiază, cu puţin înainte de ora locală 15.00, în comitatul englez Bedfordshire. Persoanele au fost reţinute după ce poliţia a primit informaţii că mai mulţi imigranţi călătoresc la bordul unui camion pe autostrada M1.
"Am fost chemaţi în jur de ora 2.55 p.m. de către către poliţia din Hertfordshire după ce aceasta a primit informaţii că mai mulţi imigranţi se află într-un camion care se îndreaptă spre Bedfordshire (...)", potrivit poliţiei.
"Mai mulţi ofiţeri au reţinut 16 persoane după ce camionul a fost oprit înainte de joncţiunea 11", a mai comunicat poliţia din Bedfordshire.
Potrivit unor informaţii, este posibil ca acest camion să-şi fi început călătoria din România. Vehiculul se îndrepta spre nord dinspre comitatul englez Essex. "Şoferul este român, deci este posibil ca cei de la bord să fi venit din România", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru BBC.
Serviciile de ambulanţă au oferit asistenţă celor aflaţi la bord iar acum toţi se află în stare stabilă. Poliţia din Bedfordshire a spus că unii dintre ei aveau probleme de respiraţie şi au fost transportaţi la spital ca măsură de precauţie înainte de a fi plasaţi în custodia poliţiei.
Un elicopter al poliţiei au fost trimis pentru a survola zona în căutarea altor imigranţi clandestini.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu