>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep o va întâlni pe kazaha Yaroslava Shvedova în optimi la Wuhan

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) va juca împotriva sportivei kazahe Yaroslava Shvedova (poziţia 41 WTA) în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Wuhan, China, disputat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale de 2.589.000 de dolari.
Marţi dimineaţă, Yaroslava Shvedova a învins-o pe italianca Roberta Vinci (locul 15 WTA), scor 7-5, 6-2, în turul secund al competiţiei. Shvedova participă pentru prima dată la Wuhan şi vine după rezultate foarte bune la Wimbledon (sferturi de finală) şi US Open (optimi de finală).
Va fi cea de-a doua confruntare directă între Simona Halep (25 de ani) şi Yaroslava Shvedova (29 de ani). În 2012, la Wimbledon, jucătoarea din Kazahstan câştiga cu scorul de 6-4, 6-2, pe iarbă.
Sportiva din România a beneficiat de un prim tur liber la Wuhan, iar în runda secundă a profitat de abandonul conaţionalei Irina Begu (locul 26 WTA), la scorul de 6-3, 2-0 pentru Halep. Dacă va trece de Yaroslava Shvedova, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Madison Keys (SUA, locul 9 WTA) în sferturi.
La Wuhan, Simona Halep încearcă să-şi treacă în palmares al patrulea titlu WTA din acest an (după Madrid, Bucureşti şi Montreal). Halep a fost cotată cu a patra şansă la câştigarea turneului din China, după Angelique Kerber (1 WTA), Garbine Muguruza (3 WTA) şi Agnieszka Radwanska (4 WTA).
Marţi, Simona Halep a împlinit 25 de ani.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu