>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Accident în lanţ pe Valea Oltului; 7 autovehicule au fost implicate, printre care un tir şi un autocar. A fost activat Codul Roşu de intervenţie - FOTO

Şapte autovehicule, printre care un TIR şi un autocar cu 19 persoane, au fost implicate, vineri dimineaţa, într-un accident rutier, pe Valea Oltului, în zona viaductului Cârligul Mic, două persoane fiind rănite iar autorităţile activând Codul Roşu de intervenţie.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat că evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 7 – Călimăneşti, la km 199 + 700 m, în apropierea Viaductului Cârligul Mic.
"Pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, pe sensul Râmnicu Vâlcea - Sibiu, un tir a lovit în partea din spate un autocar, iar acesta din urmă a lovit cinci autovehicule care se aflau în faţa sa, oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului amplasat pentru dirijarea circulaţiei pe viaduct", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
Două persoane au fost rănite, în urma accidentului, conducătorul auto al TIR-ului şi un pasager din autocar, care au fost preluate şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Având în vedere implicarea mai multor autovehicule, dintre care şi un autocar cu 19 persoane, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a dispus, ca primă măsură, aplicarea Planului de intervenţie "Cod Roşu", dar după evaluarea consecinţelor imediate, măsura a fost ridicată.
La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară alternativ.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu