>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Băsescu despre platforma România 100: Principii culese alternativ de la PPE şi Socialiştii Europeni

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că platforma prezentată de Dacian Cioloş este una ''neutră politic, adoptabilă de orice partid, cu 10 principii culese alternativ din platformele Partidului Popular European şi a Socialiştilor Europeni'', dovadă că premierul ''aşteaptă să vadă cine câştigă''.

''Şi pentru că 'onestitatea' trebuie să aibă şi o culme, ce credeţi că face 'onestul' Dacian Cioloş? Păi face o platformă neutră politic, adoptabilă de orice partid, cu 10 principii culese alternativ din platformele PPE şi a Socialiştilor Europeni, o publică, anunţă că nu participă la alegeri şi aşteaptă să vadă cine câştigă. Dacă vor câştiga liberalii biata Alinuţa îl va face premier, dacă va câştiga PSD se va ocupa Iohannis şi Codruţa să-l convingă pe Dragnea că platforma de principii a 'onestului' Dacian Cioloş este la fel de bună şi pentru socialişti dar că nu poate fi implementată decât de un om 'onest' ca Dacian Cioloş reinstalat la Palatul Victoria'',
a comentat Băsescu pe Facebook miercuri.
Băsescu despre platforma România 100: Principii culese alternativ de la PPE şi Socialiştii Europeni
Totodată, el l-a acuzat pe şeful Guvernului că ''îşi împrăştie miniştrii şi secretarii de stat prin mai multe partide''.
Premierul Dacian Cioloş şi-a lansat luni seara Platforma România 100 (România la 100 de ani), pe Facebook, precizând că ea conţine 10 principii ale unei guvernări, însoţite de un portofoliu de proiecte naţionale care crede că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.
"După alegerile din 11 Decembrie 2016, România riscă să aibă în prima linie, să fie condusă de oameni politici cercetaţi penal, cu condamnări penale, oameni care nu mai pot reprezenta viitorul. La 100 de ani de la Marea Unire, România merită o clasă politică cinstită, care să devină un model de etică şi onestitate, nu de populism şi demagogie. Merită un Parlament ai cărui membri respectă justiţia, care ţin cont de nevoile şi de aşteptările societăţii, care lucrează pentru ţară, nu pentru interese private. România are nevoie de oameni politici, demnitari şi oameni de stat vizionari, în serviciul cetăţenilor", se arată în platforma lansată de premier luni seara.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu