>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Circa 80 de angajaţi ai Penitenciarului din Timişoara au protestat. Ei cer demisia ministrului Raluca Prună

Aproximativ 80 de angajaţi ai Penitenciarului "Popa Şapcă" din Timişoara, în care sunt închişi peste 900 de deţinuţi, au protestat, miercuri, în faţa instituţiei, ei fiind nemulţumiţi de inechităţile salariale şi solicitând demisia ministrului Justiţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei aproximativ 80 de angajaţi din cadrul Penitenciarului "Popa Şapcă" din Timişoara au scandat "Demisia", "Guvern tehnocrat, ne-aţi abandonat", "Azi în Timişoara, mâine în toată ţara" sau "Doamna Prună ne sfidaţi, am ajuns discriminaţi".
"Principala nemulţumire a noastră este neacordarea salariului de merit conform ordonanţei 20 din 1 august 2016 şi considerăm că suntem discriminaţi prin simplul fapt că la toţi cei din sectorul de apărare le-au fost acordate salariile de merit. Cerem personal suficient, suntem foarte puţini, având în vedere că la Bucureşti când am fost pentru standardizare am obţinut 571 de posturi şi la momentul ăsta avem 300 de angajaţi. Deci, aproape dublu am obţinut la standardizare", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Marius Duricu, responsabilul acţiunii de protest de la Penitenciarul Timişoara.
Potrivit acestuia, protestatarii cer şi plata orelor suplimentare şi demisia ministrului Justiţiei, Raluca Prună, pentru "nepăsare şi incapacitate profesională".
În Penitenciarul "Popa Şapcă" din Timişoara sunt închişi peste 900 de deţinuţi.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu