>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Consulat Ungaria Cluj: Aproximativ 70 % din cei care s-au înscris să voteze la referendum au fost prezenţi - FOTO

Aproximativ 70 la sută din persoanele care s-au înscris la Consulatul General al Ungariei din Cluj să voteze la referendumul privind migranţii şi-au exprimat, până la ora 17.00, o opţiune, în timp ce cei care au dublă cetăţenie au depus, în cadrul aceluiaşi proces, câteva mii de buletine de vot.

Bekefi Annamaria, reprezentant al Consulatului General al Ungariei, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că procesul de votare în cadrul referendumului privind cotele de redistribuire a imigranţilor impuse de Uniunea Europeană s-a desfăşurat normal.
"La Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, unde a fost deschisă o secţie de votare, s-au înscris pentru a vota duminică 379 de persoane – diplomaţi, turişti, oameni de afaceri aflaţi la Cluj. Dintre acestea, circa 60-70%, undeva peste 200, au votat până la ora 17.00 şi şi-au depus votul în singura urnă pusă la dispoziţie. Procesul electoral s-a desfăşurat normal, nu au fost probleme", a spus Bekefi Annamaria.
Potrivit acesteia, persoanele care au dublă cetăţenie au avut posibilitatea, începând cu 19 septembrie, să voteze în cadrul referendumului privind cotele de redistribuire a imigranţilor impuse de Uniunea Europeană. Acestea au depus, până duminică, în urnele speciale, câteva mii de voturi aflate în plicuri sigilate.
Secţia de votare de la Consulatul General al Ungariei este deschisă, duminică, între orele 6.00 – 19.00, prima persoană care a votat prezentându-se la ora 6.15.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu