>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

O nouă serie de acuzaţii de abuz sexual ameninţă campania electorală a lui Donald Trump

Tot mai multe femei îl acuză pe Donald Trump, candidatul Partidului Republican la preşedinţia SUA, de abuz sexual , la scurt timp după apariţia unei înregistrări audio care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei, iar acestea periclitează campania sa electorală, informează The Guardian.
Din momentul în care a fost difuzată înregistrarea audio în care Trump face comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, alte câteva femei l-au acuzat public pe acesta de abuz sexual.
Printre acestea se numără: două participante la un concurs de frumuseţe din SUA, care pretind că Trump ar fi intrat în mod intenţionat peste acestea în cabina de schimb, două alte femei care îl acuză de atingeri nepotrivite fără încuviinţare, o femeie îl acuză că ar fi pipăit-o în cadrul unui eveniment de campanie electorală care a avut loc în statul Florida, un reporter al revistei People declară că acesta ar fi fost abuziv faţă de ea înainte de un interviu programat în anul 2005, precum şi o fetiţă de zece ani ce pare să fie sexualizată de Trump în cadrul unei înregistrări.
O înregistrare video din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.
Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, a prezentat scuze după apariţia unei înregistrări care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu