>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO - FOTO: VÂRSTNICII DIN STOINA – GORJ, LA A DOUA ANIVERSARE

                                                                                  La Stoina, peste 500 de vârstnici au sărbătorit și s-au bucurat de un spectacol moderat de Nelu Șerban,  la care - renumitul și cunoscutul interpret de folclor autentic oltenesc, Cristian Bănățeanu, împreună cu formația de dansuri populare din Stoina - , le-a creat o bună dispoziție, făcându-i să uite, pentru o vreme, de necazurile și greutățile timpurilor. timpurilor. În afara spectacolului, organizatorii - Primăria și Consiliul Local Stoina - le-au oferit vârstnicilor pensionari o masă îmbelșugată, cu bucate tradiționale, cu citrice, de la care nu a lipsit nici vinul toamnei, precum și o diplomă de merit pentru patru familii de vârstnici care au împlinit vârsta de 50 de ani de căsătorie. 

Prezent la aceasta sarbatoare dedicată vârstnicilor din comuna Stoina, alături de inspectorul general al ISJ Gorj, Ion Ișfan, de  primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan, s-au regăsit și  fostul președinte al Consiliului Județean Gorj - actual consilier al CJ și candidat pentru funcția de senator al României, din partea PSD Gorj - , Ion Călinoiu le- a urat vârstnicilor prezenți multă  sănătate, bucurii alături de cei dragi.
 La rândul său, primărița comunei Stoina, Ioana Bușe - cu emoții în glas – le-a urat persoanelor în vârstă un bun venit cu multă sănătate și bucurii: “La ediția trecută, am simțit bucuria în sufletul dumneavoastră, de aceea eu -  împreună cu Consiliul local, împreună cu colegii mei de la Primărie -, vă  promitem că nu vom renunța niciodată la acest eveniment Ziua Vârstnicilor, ziua dumneavoastră. Dumneavoastră meritați totul, dumneavoastră sunteți aceia care ați pus bază temeliei localității noastre, dumneavoastră sunteți aceia care ați construit școala și primăria, care ați construit dispensarul și foarte multe edificii în localitatea noastră. Eu nu fac altceva decât să continui ceea ce  ați lăsat dumneavoastră. De aceea, mulțumesc Consiliului Local pentru că a fost de acord și mi – a  aprobat proiectele de hotârare care au  fost in interesul localității noastre. De asemenea, mulțumesc colegilor mei de la Primărie - pe care îi consider a doua familie a mea, fără ei nu aș putea să rezolv problemele localității și problemele dumneavoastră. Vreau să vă dăruiesc -  din sufletul meu -, sănătate, putere de muncă , să fiți mândri de realizările dumneavoastră, la mulți ani pentru toți copiii  dumneavoastră care vă sunt alături, vă iubesc și vă respect din tot sufletul !” a conchis primărița comunei Stoina, Județul Gorj.

                                                                                          Ionel Cilica-DEACONU

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu