>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video România fără toalete. 40 de km este distanţa până la primul grup sanitar deschis pe Autostrada Nădlac-Arad, cea care leagă România de vestul Europei - VIDEO


Toaletele de pe Autostrada Nădlac-Arad, care leagă România de vestul Europei, sunt nefuncţionale, călătorii fiind nevoiţi să parcurgă circa 40 de kilometri până la primul grup sanitar deschis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cu o singură excepţie, respectiv locul în care se află birourile CNADNR în frontieră, niciun alt grup sanitar de pe Autostrada Nădlac-Arad nu este funcţional, iar mizeria adunată în jurul toaletelor este de nedescris. Şi robinetele cu apă din parcări sunt oprite.
Cei care merg pe Autostrada Nădlac-Arad trebuie să parcurgă circa 40 de kilometri până la primul grup sanitar funcţional, pentru că toaletele sunt închise. Pe uşile clădirilor care ar trebui să găzduiască toaletele este un afiş prin care CNADNR îşi cere scuze pentru incovenient.
"Nu se poate aşa ceva, este inacceptabil să te duci în natură, în boscheţi, aşa ceva nu se poate! Mai avem preţenţii că suntem ţară civilizată", a declarat unul dintre călători.
"Mergem mai departe, ce să facem, la noi ca la nimeni, totul este închis", a spus un alt bărbat.
Un alt călător afirmat că este nevoit să meargă în spatele barăcilor, unde oricum e plin de mizerie.
Întrebaţi despre această situaţie de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au informat că procedura de achiziţie a serviciului de întreţinere şi curăţenie a fost întârziată circa o lună şi jumătate din cauza unor modificări legislative.
"În această perioadă la DRDP Timişoara se desfăşoară procedura pentru achiziţionarea unui nou serviciu de curăţenie a acestor spaţii. Data limită de depunere a ofertelor pentru tronsonul Nădlac - Remetea Mare este 9 noiembrie. Până când se va încheia un nou contract de prestări servicii, în majoritatea spaţiilor de pe autostradă curăţenia şi întreţinerea se vor realiza în regie, cu personal propriu al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. Ne cerem scuze pentru neplăcerile care apar în acest proces până la contractarea unui nou serviciu de curăţenie, timp în care vom efectua mai des controale în punctele deschise", a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Alina Sabou.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu