>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Adrian Mutu a fost copilotul lui Alexandru Filip la ATA Racing Show - FOTO

Adrian Mutu a debutat în rolul de copilot de raliuri la ATA Racing Show 2016,competiţie automobilistică găzduită pentru al doilea an consecutiv de Academia TitiAur, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Managerul general al lui Dinamo a fost copilotul lui Alexandru Filip în una dintre finalele competiţiei şi s-a arătat entuziasmat de senzaţiile traile pe circuit.
"Pentru mine nu a fost greu, poate doar pentru Alex. M-am ameţit puţin, dar a fost ok. Mi-a plăcut foarte mult în maşină, dar nu cred că aş putea conduce aşa. Îmi place viteză, dar nu chiar în felul acesta. Îi mulţumesc lui Alex, a fost o experienţă plăcută".
"Adi mi-a spus la final că nu crede că ar putea conduce aşa, dar nici eu nu aş putea trage la poartă că el, asta e cert. Ne-am amuzat puţin, aici a fost un show. Sunt foarte mândru şi bucuros că l-am avut copilot la autodromul Titi Aur, am avut lângă mine un om care a reprezentat steagul României pe plan internaţional", a declarat pilotul Alex Filip, participant în Campionatul European în 2016.
ATA Racing Show 2016 a adus la start crema pilotajului autohton. Aşii volanului s-au duelat pe un traseu mixt macadam-asfalt, unicul în Europa de Est. Cel mai bun s-a dovedit a fi în cele din urmă campionul mondial en-titre de juniori şi campionul naţional din 2016, Simone Tempestini. Acesta l-a învins în finală chiar pe tatăl sau, Marco, într-un duel inedit.
În finală la două roţi motrice (2WD), Vlad Cosma(Peugeot 208) l-a învins pe Alex Filip (Renault Ciol R3T). La Cupa Dacia, campion a fost clujeanul Norbert Maior. În competiţia feminină s-a impus Vanessa Cadăr (Suzuki Swift), iar la debutanţi Dragoş Popa (Dacia Logan).
Premiul pentru cel mai lung zbor după o săritoare la AŢă Racing Show 2016, care a măsurat 29 de metri, a fost adjudecat de Bogdan Marişca (Ford Fiesta R5).
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu