>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi acum o săptămână. Căutări extinse ale echipajelor pentru a doua persoană

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi din judeţul Mureş, care au dispărut pe data de 12 noiembrie în zona Valea Sâmbetei, echipele de căutare fiind suplimentate pentru găsirea celuilalt bărbat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cadavrul a fost găsit, sâmbătă, de jandarmii montani, în zona sub Fereastra Mică din Munţii Făgăraş, însă aceştia nu au putut confirma atunci dacă este vorba de unul dintre cei doi fraţi dispăruţi.Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi acum o săptămână
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, asupra bărbatului au fost găsite actele de identitate ale acestuia, aparţinând unuia dintre cei doi fraţi, în vârstă de 34 de ani.
Trupul acestuia a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, şi a fost predat Serviciului de Medicină Legală şi poliţiei, pentru investigaţii.Echipele de salvamontişti şi jandarmi montani au încercat să coboare trupul bărbatului sâmbătă seara, însă starea vremii nu a permis acest lucru şi au reluat coborârea duminică dimineaţa.
„Având în vedere rezultatul de ieri (sâmbătă – n.r.) am suplimentat astăzi numărul de jandarmi şi salvamontişti, cu 15 jandarmi montani coordonaţi de un ofiţer şi nouă lucrători Salvamont din Braşov şi Sibiu“, a spus Laurenţiu Stoian.
Cei doi fraţi dispăruţi sunt din judeţul Mureş şi au plecat pe data de 12 noiembrie, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu.
Căutările celor doi turişti au început luni dimineaţa, inclusiv cu un elicopter MAI, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.
Fraţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu