>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Poliţia Rutieră: 20 de şoferi implicaţi în carambolul de pe Autostrada Soarelui sunt audiaţi/ Maşinile vor fi expertizate tehnic luni


Aproximativ 20 de conducători auto implicaţi în carambolul de pe Autostrada Soarelui sunt audiaţi, la momentul transmiterii ştirii, la Biroul Poliţiei A2, iar inspecţia tehnică a maşinilor implicate în accidentul în lanţ va fi făcută luni, potrivit Poliţiei Rutiere.

"La acest moment, la sediul Biroului de Poliţie A2 sunt în desfăşurare audieri, aproximativ 20 de conducători auto care nu au fost internaţi, care nu au suferit vătămări sunt în acest moment audiaţi pentru încercarea stabilirii cauzelor producerii acestui eveniment. Binenţeles că audierile nu sunt suficiente, se vor face inspecţii tehnice la autovehicule, se vor face probabil expertize, în funcţie de ce dispune procurorul care coordonează activitatea. Oamenii îşi vor putea ridica maşinile pentru a le repara probabil după inspecţia tehnică, care a fost organizată pentru ziua de luni", a declarat George Grigore, director adjunct al Direcţiei Rutiere.
Principalele cauze ale accidentului în lanţ în urma căruia au decedat patru persoane sunt viteza neadaptată condiţiilor meteo şi nepăstrarea distanţei corespunzătoare.
"Principalele cauze de producere a acestui eveniment nedorit sunt viteza neadaptată condiţiilor meteo rutiere, respectiv ceaţă cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri şi nepăstrarea distanţei în mers faţă de autovehiculul din faţă", a mai declarat George Grigore, director adjunct al Direcţiei Rutiere.
Bilanţul morţilor în carambolul de sâmbătă dimineaţă de pe Autostrada Soarelui a ajuns la patru, după ce sâmbătă seară o femeie, aflată în stare foarte gravă, a decedat la Spitalul Floreasca din Capitală. La unitatea sanitară mai sunt internaţi alţi cinci răniţi, dintre care unul în stare gravă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu