>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Traficul pe podul de la Agigea, care leagă Constanţa de Mangalia, va fi reluat de luni

Traficul pe podul de la Agigea, situat pe DN 39 care leagă Constanţa de Mangalia, va fi reluat de luni, mai devreme cu trei zile faţă de termenul estimat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a spus că podul de la Agigea era un proiect blocat la începutul mandatului său, "adică e un proiect suspendat de mai bine de doi ani”, dar, ţinând cont de importanţa acestuia, a fost trecut pe lista de priorităţi.
"După negocieri foarte dure cu constructorul şi de amploare am reuşit să deblocăm acest proiect. Nu numai că am reuşit să-l deblocăm, ci ritmul lucrărilor a fost unul accelerat. Cu o mobilizare bună a constructorului şi un management riguros din partea companiei suntem astăzi în situaţia pozitivă, aş putea spune, de a deschide traficul pe acest pod fără restricţii”, a declarat Cătălin Homor.Astfel, luni, la ora 00.00, se va redeschide traficul pe podul de la Agigea situat pe DN 39.
"Este bine de notat faptul că lucrările nu sunt finalizate în integralitate. Acest pod probabil va mai fi închis în luna martie sau aprilie, în funcţie de sezonul de lucru şi de vreme, cum ne va permite aceasta, pentru a finaliza lucrările la partea carosabilă. Este varianta pentru care eu militez pentru că, dacă nu se închide traficul total, nici trafic nu va fi, nici circulaţie decentă şi nici lucrările nu se vor desfăşura într-un ritm normal. Eu consider că oportun este să-l închidem o lună, finalizăm şi-l deschidem”, a mai declarat Honor.

Circulaţia rutieră pe podul de la Agigea a fost închisă total pentru toate categoriile de vehicule în data de 12 septembrie, în vederea execuţiei şi finalizării lucrărilor de înlocuire a hobanelor. Circulaţia pietonală s-a realizat tot pe podul Agigea, printr-un culoar protejat, sub supravegherea piloţilor de trafic.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu