>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Urmărire ca în filme la Cugir: Şofer fără permis, oprit cu focuri de armă, prins după ce a abandonat maşina şi a fugit în pădure


Un şofer fără permis a fost prins şi reţinut de poliţiştii din Cugir, după o urmărire ca în filme, cu focuri de armă, în urma căreia bărbatul şi-a abandonat autoturismul de teren pe un drum de pădure, încercând astfel să scape, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O patrulă mixtă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Râul Mare din Cugir, a făcut semn de oprire unui autoturism de teren care circula spre oraş.
La volanul acestuia a fost recunoscut un tânăr din Cugir despre care poliţiştii aveau date că ar obişnui să conducă fără permis.
”Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui, iar în urmărire jandarmul din patrulă a folosit armamentul, executând mai multe focuri de armă”, potrivit unui comunicat de presă trimis, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Bărbatul a abandonat autoturismul pe un drum forestier ce duce spre localitatea Călene şi a încercat să scape de urmăritori, însă ulterior a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din Cugir.
”Faţă de R.A., de 30 de ani, din Cugir, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore”, potrivit IPJ Alba.
Cercetările sunt în desfăşurare.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu