>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise; coada se întinde pe 30-40 de metri; ceartă la ghişee din cauza listelor- FOTO, VIDEO


Aproximativ 300 de oameni aşteaptă din nou, vineri dimineaţă, la cozi la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada întinzându-se pe o distanţă de 30-40 de metri.Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise; coada se întinde pe 30-40 de metri - FOTO
Cei mai mulţi au declarat că vin încă de noaptea, având în vedere că programul la ghişee începe la ora 08.00, iar ei trebuie să ajungă la muncă la ora 09.00. Totodată, oamenii se plâng că sunt puţini angajaţi la ghişee.
"Trebuie să venim de la prima oră, ca să ajungem la timp la muncă. Oricum ne-am învoit pentru câteva ore. Nu e normal să stăm la cozi, dar la noi aşa a fost mereu şi nu o să se schimbe prea curând", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian.
"Aşteptăm afară în frig şi o să mai aşteptăm şi înăuntru la ghişeu. Părerea mea este că sunt prea puţine ghişee, prea puţini angajaţi pentru câţi oameni vin aici zilnic", a declarat, pentru MEDIAFAX, şi Mircea.

Odată ajunşi înăuntru, oamenii au început să se certe în faţa ghişeelor pe listele cu nume pe care le-au pregătit dinainte, ca să se asigure că prind un loc la ghişeu.
Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discuţii pe prefectul de Bucureşti, Paul Nicolae Petrovan, şi pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar şi pe cei din conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o şedinţă astfel încât să fie găsite soluţii imediate pentru situaţia de la direcţie.
Şi cozile de joi s-au întins pe sute de metri.
Pe 8 august, la sediul DRPCIV, din cauza unor probleme tehnice, nu s-a putut susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului auto, nu s-au putut face înscrieri la proba practică şi nu s-au soluţionat nici cererile de preschimbare, a anunţat atunci Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înamtriculare a Vehiculelor. Problemele au fost remediate a doua zi.

 (Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu