>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 în zona Vrancea. Seismul s-a resimţit în Bucureşti, dar şi în judeţele din Sud- Est/ ISU Bucureşti anunţă că nu sunt apeluri la 112

Institutul Naţional de Fizică a Pământului a anunţat că seismul produs în noaptea de marţi spre miercuri a avut loc la o adâncime de 100 de km în zona Vrancea şi a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter.

Seismul a avut loc la ora 1.20 şi s-a produs în zona Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Fizică a Pământului. Cutremurul, cu o magnitudine de 5,2 pe Richter, a fost resimţit în Bucureşti, dar şi în judeţele din Sud- Est.
Iniţial, Institutul american de geofizică (USGS) anunţa că magnitudinea preliminară este de 5,6 grade, iar epicentrul a fost la 8 kilometri vest de localitatea Nereju, situată în judeţul Vrancea.
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că echipe operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere
Nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgenţă 112 după seismul de 5,2 pe scara Richter din Vrancea, resimţit puternic şi în Bucureşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov anunţând că va trimite un echipaj în Centrul Istoric al Capitalei pentru verificări.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat că nu au fost înregistrate apeluri pe numărul unic de urgenţă 112 în urma cutremurului cu magnitudine 5,2 pe scara Richter produs în zona seismică Vrancea şi care a fost resimţit puternic în Capitală, dar şi în alte zone.
Totodată, ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că un echipaj va fi trimis în zona Centrului Istoric al Capitalei pentru verificări, zona fiind cunoscută pentru clădirile cu risc seismic.
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, pe pagina de Facebook, că "echipe operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere".(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu