>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ion Iliescu, în pofida faptul că e interzisă campania electorală: "Am votat cu PSD. Am votat pentru pace" - GALERIE FOTO

Fostul preşedinte Ion Iliescu a spus duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că a votat cu PSD, deşi legea prevede că în ziua votării campania electorală este interzisă, îndemnându-i pe români să iasă la vot.
"Am votat pentru pace. (...) Am votat, cred că nu e un secret pentru PSD", a spus Ion Iliescu.
Ion Iliescu a schimbat subiectul, după ce un jurnalist prezent i-a atras atenţia că s-a încheiat campania electorală.
"Sper să se consolideze nişte procese care au evoluat într-un sens pozitiv, să fie limitate o serie de devieri de la mersul lucrurilor, aşa cum doreşte lumea, şi să ofere viitoarea componenţă a parlamentului cu mai multă satisfacţie oamenilor şi mai ales oamenilor care duc greul, cei care au venituri mici, care se descurcă greu cu ele. Rămâne pentru noi o problemă majoră . ca mersul ţării, datele pe ansamblu să se reflecte şi în viaţa oamenilor şi în viaţa mai bună a celor mulţi", a mai spus fostul şef al statului.Ion Iliescu i-a îndemnat pe români să voteze, afirmând că dacă vor să vadă îmbunătăţindu-se ceva, prezenţa a vot este absolut obligatorie.
"Şi cred că un număr mare de oameni înţeleg acest lucru. Sigur, sunt şi oameni care nu mai au încredere - ăsta este un aspect negativ al evoluţiei noastre, oamenii nu mai au încredere în structurile statale, în cei acre sunt aleşi, care nu totdeauna au răspuns nevoilor. Dar trebuie să facem această ruptură şi să dăm mai multă încredere oamenilor şi comunicarea aceasta sufletească între cei aleşi şi alegători să fie temeiul consolidării democratice", a adăugat Iliescu.
Întrebat de ce nu este însoţit de Nina, soţia sa, Ion Iliescu a afirmat că aceasta nu se simte prea bine.
Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu