>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO - FOTO: Moș Crăciun a împărțit cadouri copiiilor din StoinaCu ocazia sărbătoririi  zilei de Crăciun,  astăzi 16-12-2016, peste  500  de de copii - împreună cu părinții lor - au umplut  până la refuz  sala de spectacole  a Căminului Cultural din Stoina - Gorj,  unde au asistat la un spectacol oferit de autoritățile locale, în speță  primărița comunei Stoina, Ioana Bușe și Consiliul Local al acestei localități  cu vestigii istorice,  ce datează din timpul geto-dacilor. Spectacolul a fost pus în scenă de o renumită trupă de teatru din Craiova, în rolul principal fiind nimeni altul decât  Moș  Crăciun.  Acesta  a sosit cu sania plină  de cadouri pentru copiii din Stoina care, alături de ceilalți actori, au  oferit copiilor, părinților  și  altor participanți un spectacol de vis, aplaudat la scenă deschisă. Spectacolul prezentat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun  le- a oferit  copiilor din Stoina clipe de bucurie  care le vor rămâne întipărite  în minte  până la vârsta maturității. La finalul spectacolului, Moș  Crăciun  a împărțit copiilor 250 de plase pline cu cadouri. Părinții,
împreună cu copiii,  conducerea școlii și a colegiului din Stoina, au mulțumit  primăriței și Consiliului Local pentru efortul pe care îl fac în fiecare an de a le umple inimile de bucurie.                                                                                                                                                 

Copiii de la Centrul din Cărbunești,  vizitați  de moșul care a poposit la Stoina

                                                                                                                                                                  Ca și în anii anteriori, autoritățile din Stoina nu îi uită nici pe copiii  de la Centrul pentru copiii decăzuți din drepturile părintești din Tg. Cărbunești, ai căror părinți sunt din Stoina și, datorită stării sociale dezastruoase în care se află, au fost decăzuți din drepturile părintești. Astfel, primărița Ioana Bușe a trimis  moșul cu sania plină de cadouri  la  Centrul din Cărbunești, iar  acesta a împărțit cadouri la un număr de 9 copii ce provin din Stoina, care - cu bucurie -au mulțumit primăriței și autorităților locale pentru grija pe care le-o poartă.                                                                                                                                                                                                      
                                                                                                         

                                                                                                                       Ionel Cilica-DEACONU

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu