>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

A2, A4, 13 drumuri naţionale şi 35 de drumuri judeţene, închise din cauza viscolului

Traficul rutier este închis, la ora 07.00, pe Autostrada 2 Bucureşti - Constanţa, pe Autostrada 4, pe 13 drumuri naţionale şi 35 drumuri judeţene, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).
UPDATE 07:50 Circulaţia rutieră este închisă pe DN 2 A Ovidiu - Hârşova, DN 2 C Slobozia- Costeşti, DN 3 Brăneşti - Chiciu, DN 3 A Lehliu Gara- Feteşti, DN 4 Bucureşti - Olteniţa, DN4 int DNCB - Frumuşani, DN5A Adunaţii Copăceni - Greacă, DN 5 B Giurgiu - Ghimpaţi, DN 21 A Baraganu - Ţăndărei, DN 22 Lumina - Mihai Viteazu, DN 31 Călăraşi - Olteniţa, DN 41 Daia - Olteniţa şi DN 61 Ghimpaţi - Crevedia Mare.
Totodată, nu se circulă pe 35 drumuri judeţene, respectiv 24 în Călăraşi, patru în Teleorman, trei în Giurgiu, două în Ilfov, unul în Galaţi şi unul în Caraş Severin.
Pe autostrada 2 se patrulează în permanenţă, nefiind semnalate persoane surprinse în trafic. Autostrada 4 a fost redeschisă circulaţiei, însă nu se poate intra de pe A4 pe A2.
Se menţine restricţia de tonaj pe DN 5 pe sectorul Adunaţii Copăceni - Giurgiu pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, informează IGPR.
Traficul feroviar pe relaţia Olteniţa-Bucureşti Titan sud este blocat din cauza condiţiilor meteo. Trenul R15196 relaţia Olteniţa-Titan sud este blocat în halta Căldăraru, iar alte două trenuri au fost anulate, motiv pentru care 100 de călători aşteaptă redeschiderea traficului în halta Titan sud.
Toate aeroporturile sunt deschise.
Traficul fluvial este restricţionat pe Dunăre, iar toate porturile la Marea Neagră sunt închise din cauza vântului.
Nu sunt probleme în ceea ce priveşte tranzitul în punctele de trecere a frontierei, cu excepţia PTF Ruse unde s-a restricţionat traficul pentru toate categoriile de autovehicule.
Pentru prevenirea, limitarea sau înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, structurile Poliţiei Române vor acţiona miercuri cu 1.256 de poliţişti şi 640 mijloace auto.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu