>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

CFR Călători: 48 de trenuri de călători anulate din cauza zăpezii şi a viscolului/ CNAB: Nicio cursă nu este anulată şi nu există întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă

48 de trenuri de călători sunt anulate din totalul de 1.300 trenuri care circulă duminică, potrivit situaţiei de la ora 07.00 remisă de către CFR Călători.

48 de trenuri de călători sunt anulate din totalul de 1.300 trenuri care circulă duminică, potrivit situaţiei de la ora 07.00 remisă de către CFR Călători.
Circulaţia feroviară este în continuare adaptată condiţiilor meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi, Constanţa.
Unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, determinate de necesitatea ataşării locomotivelor diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducerea vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri.
Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare, anunţă compania.
Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

"Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă. Nicio cursă nu este anulată şi nu există întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo din România. Pot apărea eventuale mici întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor", potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti remis duminică MEDIAFAX.
Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime, iar pistele, platformele şi cările de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu