>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO Aproximativ 20 de persoane, audiate după incendiul din Bamboo. Patronul clubului, citat la audieri


Aproximativ 20 de persoane au fost audiate de poliţişti şi procurori, sâmbătă, după incendiul din Bamboo, urmând să fie audiat şi Joshua Castellano, patronul clubului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Persoanele audiate sunt angajaţi ai clubului şi clienţi, unii dintre ei străini. Potrivit declaraţiilor pe care le-au dat anchetatorilor, în club ar fi fost aproximativ 500 de persoane în momentul izbucnirii incendiului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Urmează ca în cadrul anchetei să se stabilească cu exactitate numărul persoanelor prezente în local.
VIDEO Aproximativ 20 de persoane, audiate după incendiul din Bamboo. Patronul clubului, citat la audieri
Potrivit surselor citate, Joshua Castellano ar fi fost contactat de anchetatori însă nu a fost de găsit. Astfel, patronului clubului i-ar fi fost trimisă o citaţie, urmând ca în cazul în care nu se prezintă să fie citat cu mandat de aducere. De asemenea, va fi audiat şi administratorul clubului, care, sâmbătă dimineaţa, a ajuns la audieri la poliţie însă s-a simţit rău, fiind transportat la spital, au precizat aceleaşi surse.
În cadrul anchetei, procurorii au solicitat documente privind clubul de la mai multe instituţii abilitate, precum Primăria Sectorului 2, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Până în prezent nu au fost semnalate cazuri de dispariţie ale persoanelor care au mers sâmbătă seara în club, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Chiar şi în aceste condiţii, pompierii nu pot exclude posibilitatea existenţei uneor decese, având în vedere că incendiul nu a fost lichidat complet.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu