>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO Şoarece mort filmat în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa. Reprezentant: ”Înseamnă că acţiunile de deratizare sunt eficiente”

Un şoarece mort a fost filmat de către un pacient într-un salon al Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, reprezentanţii unităţii medicale spunând că “dacă a murit, înseamnă că acţiunile de deratizare sunt eficiente”.

Imaginile au fost filmate în ultima zi a anului trecut de către un pacient, iar apoi postate pe pagina de Facebook.
Astfel, în filmuleţ se poate observa că într-un colţ al salonului Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa se află un şoarece mort.
De asemenea, şi cearşafurile de pe paturi sunt pătate.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Reşiţa, Violeta Florea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Unitatea de Primiri Urgenţe se află la parterul clădirii şi că este posibil să intre câte o rozătoare de pe stradă.
“Am aflat şi noi de filmare, imaginile au fost postate pe 31 decembrie. Locul e de la Unitatea de Primiri Urgenţe, este un salon de la intrare, mai izolat, nu este unul de urgenţe majore. Nu am primit nicio reclamaţie. Există două variante: cineva l-a adus şi l-a pus acolo sau şoricelul a intrat. Noi avem contract cu o firmă care face dezinfecţie şi deratizare, ultima a fost efectuată la mijlocul lunii decembrie. Nu am avut probleme cu şoarecii de ani de zile. Se întâmplă şi acasă să intre un şoarece, la UPU este circulaţie intensă şi se poate întâmpla să intre câte o rozătoare de pe stradă. Dacă a murit, înseamnă că acţiunile de deratizare sunt eficiente. Curăţenie se face de trei ori pe zi”, a declarat Violeta Florea.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu