>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

COD GALBEN de ninsoare şi ceaţă pentru mai multe judeţe. Vezi zonele afectate


Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, duminică, atenţionări cod galben de ninsoare pentru judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea. De asemenea, ANM a emis cod galben de ceaţă pentru Vaslui, Botoşani şi Neamţ şi l-a extins pe cel pentru judeţul Iaşi.
Atenţionări cod galben de ninsoare au fost emise pentru judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea, în vigoare până la ora 15.00.
În aceste judeţe se va depune un strat nou de zăpadă de peste 15 centimetri.
De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis noi atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Vaslui, Botoşani şi Neamţ, în vigoare până la ora 12.00.
Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.
Totodată, atenţionarea cod galben de ceaţă pentru judeţul Iaşi, emisă iniţial până la ora 9.30, a fost prelungită până la ora 12.00.
Vizibilitate sub 50 de metri între Ruginoasa- Iaşi- Paşcani şi Paşcani- Cristeşti
Traficul rutier se desfăşoară, duminică dimineaţă, în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară, vizibilitatea scăzând sub 50 de metri pe DN28A Ruginoasa- Iaşi- Paşcani şi Paşcani- Cristeşti, precum şi pe DN2E85, pe tronsonul Moţca - Cristeşti- Drăguşeni.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, ceaţa scade vizibilitatea sub 50 metri în judeţul Iaşi, pe DN28A, între kilometrii 3 şi 22 - Ruginoasa- Iaşi- Paşcani - şi între kilometrii 26 şi 32 - Paşcani- Cristeşti - şi pe DN2E85, pe tronsonul Moţca - Cristeşti- Drăguşeni - limita cu judeţul Suceava.
Pe DE583 ceaţa a redus vizibilitatea între Strunga şi Roman sub 50 de metri.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu