>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache acuzat de luare de mită şi şantaj: Demisionez din funcţiile din PNL


Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, este acuzat de procurorii DNA de şantaj şi luare de mită, acesta precizând, după ce a fost informat că este învinuit, că va demisiona din funcţiile pe care le are în PNL însă nu şi de la conducerea Consiliului Judeţean.
"Acum nouă ani, primarul de la Jilava şi-a schimbat buletinul pe Bucureşti, după ce a ieşit primar, şi stiţi că dacă îţi schimbi buletinul pierzi mandatul de primar. S-a dus la prefect să nu-l demită. Spune că l-am şantajat după aia eu ca să nu spun că si-a schimbat buletinul două zile. Aş fi primit o excursie la Monte Carlo. El mi-a plătit că el mi-a cumpărat biletul prin ordin. Am fost la Monte Carlo. E arestat, e condamnat. Cum să îmi şantajez eu propriul primar? Demisionez din funcţiile pe care le am in partid. Sunt ales la Consiliu Judeţean, nu am de ce să demisionez", a declarat Marian Petrache după ce a luat la cunoştinţă acuzaţiile.
Marian Petrache deţine funcţia de secretar general al PNL şi şef al PNL Ilfov.
Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA
Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a ajuns, vineri dimineaţa, la sediul DNA, unde este audiat într-un dosar de corupţie în care are calitatea de suspect, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Marian Petrache nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul DNA.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov a fost citat în calitate de suspect.
Până la ora transmiterii ştirii procurorii DNA nu au furnizat informaţii referitoare la cauza în care este audiat Marian Petrache.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu