>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Traian Băsescu în noaptea adoptării ordonanţei privind codurile: Mi-am încheiat mandatul de preşedinte al PMP. Rămân simplu senator


Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris pe pagina de Facebook că şi-a încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi va declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei, susţinând că va rămâne simplu senator.

"Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară. În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European. La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României . Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic. Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului. Să avem zile bune"
, a scris fostul preşedinte Traian Băsescu pe Facebook.
Întrebat despre decizie de cei care comentau decizia sa şi dacă este de acord cu modificările făcute de Guvern la legile privind Justiţia, Băsescu a răspuns că "pur şi simplu m-am săturat de jigniri şi umilinţă. Voi rămâne un simplu senator care va încerca să pună la dispoziţia ţării experienţa pe care a acumulat-o".(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu