>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Călin Popescu Tăriceanu, coaliţia de guvernare: Pentru cei care aveau griji că OUG 13 mai mişcă încă, azi o omorâm complet


Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că OUG 13/2017 va fi dezbătută în şedinţa de luni a plenului, el transmiţându-le un mesaj celor care ”aveau anumite griji că, după o abrogare, ordonanţa mai mişcă încă - astăzi o omorâm complet”.

”Având în vedere că s-a redactat raportul de către Comisia juridică pentru proiectul de lege de respingere a OUG 13. Aşadar, cei care aveau anumite griji că, după o abrogare, ordonanţa mai mişcă încă, astăzi o omorâm complet. Să fie aşa, foarte clar, pe înţeles tuturor, cu toate că era moartă, dar unii cred că acest lucru e necesar. Prin urmare, ordinea de zi a fost modificată şi în plen veţi asista la adoptarea proiectului de lege de respingere (a OUG 13/2017 n.r.)”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.
El a mai spus că proiectul de lege privind aprobarea sau respingerea OUG 13 nu a fost dezbătut în procedură de urgenţă.
”Nu s-a hotărât pe repede înainte. S-a făcut raportul Comisiei juridice, a fost stabilit un termen - 17 februarie pentru întocmirea raportului, s-a prezentat raportul şi s-a introdus pe ordionea de zi. Azi va avea loc dezbaterea, cum ştiţi, ca pe orice proiect de lege. Numai că eu am semnalat că este o situaţie nefirească, anormală, în care adoptăm un proiect de lege - aşa cum e făcută propunerea, o să vedem care e votul majorităţii, dar propunerea e de a vota un proiect de respingere pentru o ordonanţă care a fost abrogată, deci ea nu mai există”, a adăugat Tăriceanu.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu