>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Cumnatul lui Sebastian Ghiţă, Cristian Anastasescu, şi un om de afaceri au fost reţinuţi de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri la DNA Ploieşti


Cumnatul lui Sebastian Ghiţă, Cristian Anastasescu, a fost reţinut, luni seara, de procurorii DNA, decizia fiind luată după câteva ore în care apropiatul fostului deputat a fost audiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE Cristian Anastasescu a fost adus pe baza unui mandat, la sediul DNA Ploieşti, luni, cu câteva minute înainte de ora 12.00, având calitatea de suspect.
La sediul DNA Ploieşti a fost adus cu mandat şi Bogdan Padiu, director Teamnet Group, care, potrivit surselor judiciare citate, a fost audiat în acelaşi dosar. Şi în cazul lui Padiu s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Procurorii DNA Ploieşti au deschis un nou dosar în care este vizat fostul deputat Sebastian Ghiţă, existând suspiciuni că acesta ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea să obţină contracte cu statul. Mai mulţi apropiaţi ai lui Ghiţă, printre care cumnatul său, Cristian Anastasescu şi directorul Teamnet Group, Bogdan Padiu, au audiaţi.
ŞTIRE INIŢIALĂ Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghiţă, a ajuns la sediul DNA Ploieşti cu câteva minute înainte de ora 12.00.
El a refuzat să facă orice declaraţie şi să răspundă la întrebările jurnaliştilor.
Potrivit unor surse judiciare, Cristian Anastasescu a fost adus cu mandat la DNA Ploieşti şi are calitatea de suspect într-un dosar nou.
La sediul DNA Ploieşti a fost adus cu mandat şi Bogdan Padiu, director Teamnet Group, care, potrivit surselor judiciare citate, este audiat în acelaşi dosar nou.
Sursele citate susţin că Teamnet Group era controlată de Sebastian Ghiţă şi firma a câştigat mai multe licitaţii de contracte executate pe bani publici.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu