>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video A douăsprezecea zi de proteste în Piaţa Victoriei / A şaptea zi de proteste la Palatul Cotroceni. Traficul în zonă este blocat


În Piaţa Victoriei din Capitală s-au strâns sâmbătă, pentru a douăsprezecea zi la rând, în jur de două sute de oameni, la ora transmiterii ştirii, aceştia solicitând demisia Guvernului Grindeanu. În acelaşi timp, au loc proteste, pentru a şaptea zi consecutiv, şi la Palatul Cotroceni.

În jur de două sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei, pentru a douăsprezecea zi la rând, solicitând demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.
Manifestanţii scandează "ALDE şi PSD- Dictatura roşie!", "Jos Guvernul!", "Liviu Dragnea, îţi dorim, îţi dorim tot neamul/ Să te duci la puşcărie cu Sorin Grindeanu" şi "PSD- Ciuma roşie!".
În Capitală se înregistrează -8 grade Celsius, la ora transmiterii ştirii.
Traficul în zona Pieţei Victoria nu este blocat sau restricţionat.
Aproximativ trei sute de oameni protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Palatului Cotroceni, pentru a şaptea zi consecutiv, solicitând în continuare demisia preşedintelui Klaus Iohannis.
Manifestanţii au venit sâmbătă, în faţa Palatului Cotroceni, având pancarte cu mesaje precum "Demisia!", "Pas cu pas scăpăm de sas", DNA = Poliţie politică", "Jos, Iohannis!", "Vom sta aici până vei pleca!", "Ghinion, fă paşi!"
Protestatarii suflă în vuvuzele şi scandează ”Demisia”.
Traficul este blocat, la momentul transmiterii ştirii, pe bulevardele Eroii Sanitari şi Gheorghe Marinescu.
Este a şaptea zi consecutivă când manifestanţii se adună în faţa Palatului Cotroceni, într-un mesaj de susţinere pentru Guvernul Grindeanu, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu