>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video LIVE VIDEO A doua zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni. Manifestanţii cer demisia lui Iohannis/ A şaptea zi de proteste în Piaţa Victoriei


Câteva sute de persoane sunt, la ora transmiterii ştirii, în faţa Palatului Cotroceni, unde au organizat un protest, pentru a doua zi consecutiv, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, circulaţia în zonă fiind blocată parţial. De asemenea, peste 3000 de protestatari s-au adunat, pentru a şaptea zi consecutiv, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Oamenii cer totodată şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis.
"Datorită atitudinii preşedintelui nostru de ţară că, în calitatea pe care o are faţă de poporul ăsta, ar fi trebuit ca să cheme ambele tabere, adică şi Puterea şi Opoziţia, să spună «Ce vreţi? Hai să ne apucăm de treabă! Voi nu faceţi aşa, voi nu faceţi aşa! Aţi scos tineretul împotriva oamenilor mai în vârstă şi invers ». Nu face decât să dezbine. Noi, ca oameni în vârstă îl chemăm ca să cheme cât mai repede şi Opoziţia şi Puterea la negocieri, să stea de vorbă, să spună ce vor", a declarat, pentru MEDIAFAX, un protestatar.
Protestatarii scandează "Vrem guvernare, nu instigare", "Fără cucuvea la DNA", "Nu vă fie frică, Guvernul se ridică" sau "Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm!".

Unul dintre manifestanţi a venit la protest cu un pui de cucuvea.
La manifestaţie participă, la ora transmiterii ştirii, câteva sute de oameni.
Bulevardele Eroii Sanitari şi Gheorghe Marinescu sunt blocate de către manifestanţi.
Şi duminică seară, peste 1.000 de persoane au manifestat în faţa Palatului Cotroceni.


A şaptea zi de proteste în Piaţa Victoriei
În Piaţa Victoriei din Capitală s-au strâns oameni încă de dimineaţa, la ora transmiterii ştirii peste o mie de manifestanţi protestând faţă de modificările din domeniul penal, în condiţiile în care Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că nu este preocupat să elaboreze un proiect de lege privind modificarea şi completarea codurilor penale. Guvernul a abrogat duminică ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale.
Traficul în zona Pieţei Victoria este blocat pe bulevardul Kiseleff şi pe Calea Victoriei.
În paralel, în faţa Palatului Cotroceni s-au strâns câteva sute de protestatari care au mesaje de susţinere a Guvernului.


UPDATE 19:38 "SuperDoru" protestează în Piaţa Victoriei
Protestatarii s-au adunat, pentru a şaptea zi consecutiv, în Piaţa Victoriei din Capitală, printre aceştia numărându-se şi un bărbat cu un costum similar cu cel al lui Superman, care s-a autointitulat "SuperDoru".
"Am venit să salvez România de mafia PSD. Costumul e de SuperDoru. Am venit cu soţia. Soţia trebuia să fie SuperMihaela. O să îi fac şi ei unul ( un costum -n.r.)", a declarat, pentru MEDIAFAX, protestatarul.
Bărbatul a avut şi un mesaj pentru Guvernul Grindeanu: "Să plece acasă. E de ajuns".

Manifestanţii din Piaţa Victoriei scandează "Hoţii","Jos Guvernul", "Dragnea la puşcărie" , "DNA să vină să vă ia", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!".
La ora transmiterii ştirii, peste o mie de manifestanţi protestează în Piaţa Victoriei din Capitală, traficul în zonă fiind parţial blocat pe bulevardul Kisellef şi pe Calea Victoriei.
În paralel, peste o mie de persoane manifestează, pentru a doua seară consecutiv, şi în faţa Palatului Cotroceni, într-un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Oamenii au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis.
UPDATE 20:00 Peste 3000 de protestatari se află la această oră în Piaţa Victoriei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu