>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

ATAC într-o gară din Germania: Şapte persoane, rănite de un individ înarmat cu un TOPOR. Agresorul, în stare gravă după ce a sărit de la înălţime/ Poliţie: Autorul, individ cu probleme psihice


Şapte persoane au fost rănite după ce un individ a comis un atac cu un topor în gara centrală din oraşul german Dusseldorf, relatează site-ul revistei Focus.
Poliţie:Autorul atacului din Dusseldorf, individ cu probleme psihice; şapte persoane au fost rănite
Autorul atacului cu topor comis în Gara centrală din Dusseldorf este un indivd cu afecţiuni psihice provenind din spaţiul fost iugoslav, anunţă Poliţia germană.
"În cadrul operaţiunii declanşate după atacul din Gara centrală a fost arestat un bărbat în vârstă de 36 de ani cu afecţiuni psihice; şapte persoane au fost rănite", a transmis Poliţia din Düsseldorf vineri dimineaţă.
Bărbatul este un imigrant din spaţiul fost iugoslav domiciliat în localitatea Wuppertal, situată la periferia oraşului Düsseldorf.
Atac într-o gară din Germania: Cel puţin cinci persoane, rănite de un individ înarmat cu un topor. Agresorul, în stare gravă după ce a sărit de la înălţime
Individul suspectat că a comis atacul cu topor în Gara centrală din oraşul german Dusseldorf este în stare gravă, anunţă Poliţia regională, citată de revista Die Welt.
Conform Poliţiei germane, după comiterea atacului cu topor, agresorul a încercat să fugă, traversând calea ferată şi sărind de pe o pasarelă, de la înălţimea de şase-şapte metri.
Individul s-a rănit grav şi este la spital, fiind plasat în arest preventiv. Nu se cunoaşte identitatea agresorului şi nici motivul atacului, dar autorităţile germane nu tratează incidentul ca fiind de natură teroristă.
În cadrul operaţiunii forţelor speciale, a fost arestat încă un suspect, care în momentul de faţă este interogat.
Cinci persoane au fost rănite în atacul cu topor comis în Gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), unele fiind în stare gravă, relatează presa germană.
"Atacul a fost semnalat la ora 20.50 (21.50, ora României), în Gara centrală din Düsseldorf. Un individ înarmat cu un topor a atacat oamenii la întâmplare. Cinci persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Suspectul a încercat să fugă sărind de pe o pasarelă, dar a fost arestat. Se află la spital, în stare gravă. Zona este percheziţionată, iar la locul atacului a fost găsit un topor", a transmis Poliţia.
Anterior, Gara centrală din Dusseldorf a fost evacuată în urma atacului, iar agresorul a fost arestat.
Poliţia germană a transmis că efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii atacului, care nu a fost catalogat drept terorist.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu