>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

CRAIOVA GĂZDUIESTE CEA DE-A DOUA EDITIE A CELUI MAI MARE TÂRG DE TURISM REGIONAL: TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI

                               
 În perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului
Multifuncțional Craiova se va desfășura cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia  dedicat industriei turismului – a doua ediție a TÂRGULUI DE TURISM  AL  OLTENIEI.
Târgul de Turism al Olteniei va reuni în special expozanți din regiunea Olteniei și din întreaga țară, dar, totodată, vor fi invitați și expozanți din străinătate.
Târgul dorește promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din această regiune a României, organizarea de conferințe și dezbateri cu subiecte ce țin de dezvoltarea turismului regional.
Expozanții prezenți vor promova: turismul cultural, rural  sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor prezente la Târg nu lipsesc asigurările medicale și de călătorie, organizările de evenimete private și corporate, precum și accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.
Companiile prezente la Târg vor delecta vizitatorii cu tombole, premii, vouchere și oferte  early booking. De asemenea, în perioada Târgului  se aplică reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța, pe loc.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Județene Dolj, GORJ, Mehedinți, Vâlcea și Camera de Comerț și Industrie Dolj.

Nu vor lipsi prezentări de destinații și locații noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații.
Cei care își vor prezenta ofertele sunt: agențiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurări medicale și de călătorie, organizațiile naționale și județene de turism, centrele de aventură și agrement, organizatorii de evenimente private și corporate, bănci și instituții financiare, muzee, tatre.
În paralel cu ediția  a II -a a Tîrgului de Turism al Olteniei, se va desfășura  HORECA EXPO  OLTENIA -  expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante . Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii și servicii care sunt folosite în această industie de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile și până la utilaje și software, dar și hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și firmelor de catering, bucătarilor profesioniști ce își desfășoară activitatea preponderent în această regiune a României. De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar și competiții de barista profesional, cooking show-uri  organzate de chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending  și barista. Din județul Gorj și-au anunțat prezența cu standuri proprii sau în parteneriat : Consiliul Județean Gorj ,  Serviciul Public SALVAMONT și SALVASPEO Gorj, Primăria Municipiului Tg Jiu,  Asociația  pentru promovarea  și dezvoltarea turismului ACASĂ LA BRÂNCUȘI, Ansamblul Artistic DOINA GORJULUI, Școala Populară de Artă Tg Jiu, Muzeul Județean ALEXANDRU ȘTEFULESCU, GROSS METAL HORECA Tg Jiu.
Obiectivele propuse sunt:
– Promovarea Târgului De Turism Al Olteniei și Horeca Expo Oltenia  ca și evenimente de referință în domeniu, atât pentru regiunea Olteniei, cât și pentru regiunile învecinate
– Promovarea turismului autohton pe plan internațional;
– Atragerea cu o multitudine de oferte speciale, promoții, tombole, a unui număr cât mai mare de persoane care intenționează să își planifice sau să își achiziționeze  vacanța;
– Atragerea unui număr cât mai pare de expozanți din domeniul turismului și domenii  conexe acestei industrii;
– Crearea de locuri de muncă  în industria turismului și industria HORECA.                                                                      Vom reveni și cu alte amănunte de interes, în zilele desfășurării celor două evenimente.
                                                                                                  MARIUS BECHERETE

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu