>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ileana Ciuculete s-a stins din viață la spital in brațele soțului


A murit Ileana Ciuculete 482
Ileana Ciuculete a murit la spital marți seară în urma unei complicații de gripă. Contactat de reporterii spynews.ro, cu vocea în lacrimi, soțul artistei, Cornel Galeş, a declarat în exclusivitate: "Da, Ileana s-a dus...".
”Este cea mai groaznică veste”, a declarat și Elena Merișoreanu, la Antena Stars.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mara Bănică scrie că artista ar fi făcut ”o ciroză galopantă dintr-o hepatită C despre care nu se știa”.
Absolventă a Liceului de matematică fizică ”Traian” din Drobeta Turnu – Severin, Ileana Ciuculete a preferat notele muzicale formulelor şi a dorit să împărtăşească tuturor pasiunea ei pentru muzică folclorică, înregistrând peste 400 de melodii proprii şi având peste 24 de albume. Ileana Ciuculete a fost o îndrăgită cântăreaţa de muzică populară, care a reuşit să ajungă la sufletul iubitorilor de gen. Piesele sale sunt foarte apreciate şi fac mereu atmosferă în cadrul petrecerilor.Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie 1957 şi a  fost o foarte  îndrăgită cântăreaţa de muzică populară. În 2005, Ileana Ciuculete a fost răsplătită cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorba de curcan”

Ileana a fost solista diverselor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul `Nicolae Bălcescu` din Craiova, Ansamblul folcloric `Căluşul` din Scorniceşti şi Ansamblul `Danubius` din Drobeta Turnu-Severin.

.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu