>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Imigrant indian, căutat la Londra după uciderea unui copil, într-o dramă familială în care ar fi implicată şi o româncă - presă


Un imigrant indian este căutat activ în Marea Britanie după ce şi-ar fi ucis propriul copil şi l-ar fi rănit pe altul, într-o dramă familială produsă în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, unii martori afirmând că mama copiilor este româncă, relatează publicaţia The Telegraph.
Un băiat în vârstă de un an a fost ucis, iar sora lui geamănă este în stare critică după ce au fost atacaţi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică într-un apartament din zona Finsbury Park, în partea de nord a Londrei.
Autorităţile suspectează că agresiunile au avut loc în timpul unui conflict familial între un imigrant de origine indiană şi partenera lui.
Poliţia îl caută activ pe Bidhya Sagar Das, un imigrant indian în vârstă de 33 de ani.
Un martor susţine că mama celor doi copii este româncă. Autorităţile nu au comunicat identităţile victimelor. Fetiţia rănită este internată în stare critică într-un spital din Londra.
"Detectivii încearcă să dea de urma unui bărbat care se afla în apartament înainte de a fi găsiţi copiii agresaţi, dar a plecat înainte de sosirea serviciilor de urgenţă. Suspectul este Bidhya Sagar Das, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe strada Wilberforce, în apartamentul în care au fost găsiţi copiii. (...) Incidentul pare a fi de natură casnică. Nu a fost reţinut niciun suspect, ancheta continuă", a comunicat Poliţia metropolitană londoneză.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu