>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Jared Kushner, ginerele şi consilierul preşedintelui SUA, a avut o întâlnire cu ambasadorul Rusiei chiar în Turnul Trump din New YorkJared Jushner, ginerele şi consilierul preşedintelui SUA Donald Trump, a participat la o întrevedere cu ambasadorul Rusiei, Serghei I. Kislyak, în Turnul Trump din New York, alături de Michael Flynn, consilierul pentru Suguranţă naţională demis pentru legături cu Rusia, informează NYT.
Participarea lui Jared Kushner, consilier prezidenţial pentru afaceri politice, la întâlnire a fost confirmată de un oficial de la Casa Albă, informează agenţia The Associated Prerss.
Potrivit cotidianului The New York Times, întâlnirea lui Jared Kushner şi lui Michael Flynn cu Serghei Kislyak a avut loc în decembrie 2016 şi s-a concentrat pe stabilirea unei "linii de comunicare" între membrii noii Administraţii de la Washington şi reprezentanţii Moscovei.
Hope Hicks, un purtător de cuvânt al Casei Albe, a precizat că întrevederea a durat 20 de minute, fiind primul contact al lui Jared Kushner cu ambasadorul Rusiei, Serghei Kislyak. "Au discutat în general despre relaţiile bilaterale, logica fiind stabilirea unui linii de comunicare", a spus Hicks.
Donald Trump l-a demis recent pe consilierul prezidenţial pentru Siguranţă naţională Michael Flynn pentru că a refuzat să ofere detalii despre conversaţiile pe care le-a avut cu oficiali ruşi.
Dezvăluirile intervin în contextul în care noul procuror general al SUA, Jeff Sessions, este acuzat că ar fi minţit sub jurământ, la audierile în Congres, despre legăturile cu Rusia. Conform unui fost oficial american de rang înalt, Jeff Sessions, secretar al Justiţiei, s-ar fi întâlnit de două ori în anul 2016 cu ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Serghei I. Kisliak.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu