>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF: De azi, FC Steaua Bucureşti se va numi Fotbal Club FCSB SARăzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat joi că a fost ratificată schimbarea titulaturii vicecampioanei României, FC Steaua Bucureşti, care se va numi Fotbal Club FCSB SA.
Declaraţiile au fost făcute după şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, de la Casa Fotbalului.
"Fotbal Club FCSB SA! Aceasta va fi noua denumire cu care noi vom opera. Cunoaşteţi faptul că era deja o decizie a instanţei, iar noi nu am făcut altceva decât să luăm act de această solicitare. Începând de astăzi vom folosi această denumire. Denumirea completă începând de astăzi nu mai este FC Steaua, ci Fotbal Club FCSB SA. Vom avea o comunicare cu UEFA şi vom anunţa ce se întâmplă cu coeficientul european al echipei. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să fie emoţii privind coeficientul. Despre palmaresul echipei nu sunt în măsură să vorbesc", a declarat Răzvan Burleanu.
În data de 21 decembrie, societatea comercială înfiinţată de către George Becali a pierdut dreptul de a mai folosi numele "Steaua", în urma unei decizii a Curţii de Apel. Finanţatorul formaţiei bucureştene a apelat şi la ultima cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
FC Steaua Bucureşti a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. La finele anului 2016, CSA Steaua a demarat un proiect privind înfiinţarea unei echipe de fotbal care să înceapă din Liga a 5-a şi care să beneficieze de sigla, numele şi palmaresul Stelei de la înfiinţare până în 2002 inclusiv.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu