>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

VIDEO Dosar penal pe numele a cinci tineri din Prahova care au creat panică, trăgând cu un pistol de jucărie


Cinci tineri au creat panică, miercuri seara, în zona centrală a Ploieştiului, după ce au oprit maşina în care se aflau şi au cerut informaţii de la trecători, în engleză, iar apoi unul din ei, care avea şi un turban pe cap, a tras în aer cu un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie.
Dosar penal pe numele a cinci tineri din Prahova care au creat panică, trăgând cu un pistol de jucărie (Imagine: vibe.com)
Poliţiştii din Ploieşti au întocmit dosare penale pe numele a cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, care, miercuri seară, au creat panică în rândul trecătorilor din zona centrală a Ploieştiului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Marian Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc în zona centrală a Ploieştiului.
Potrivit sursei citate, cei cinci tineri se aflau într-o maşină de lux şi au oprit în zona Catedralei "Ioan Botezătorul", iar unul dintre ei a coborât geamul, întrebând pietonii, în engleză, unde este drumul spre Bacău.
"În acel moment, un alt tânăr, care avea şi un turban pe cap, a coborât geamul şi a început să injure, tot în engleză, apoi a tras în aer cu un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie, cu capse", a spus Popescu.
Trecătorii s-au speriat şi au sunat la 112, iar poliţiştii au pornit în urmărirea tinerilor. Aceştia au fost depistaţi pe strada Gheorghe Doja, la câţiva kilometri distanţă de locul incidentului.
"Nu au oprit la semnalele poliţiştilor, astfel încât au fost blocaţi în trafic. Au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei", a adăugat Marian Popescu.
Cei cinci au dosar penal pentru tulbularea ordinii şi liniştii publice, iar şoferul s-a ales cu permisul reţinut şi o amendă de 580 de lei pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie.
Tinerii au vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani şi sunt trei din Ploieşti, unul din Târgşor şi unul din Bărcăneşti.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu