>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

ANCHETA privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA: Şeful Comisiei pentru Informaţii se retrage din investigaţii


Preşedintele Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, a anunţat joi că se retrage temporar din ancheta privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA de anul trecut, în condiţiile în care este cercetat de Comisia de Etică, relatează Associated Press.
Devin Nunes se retrage din ancheta privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA
"Mai multe grupuri de activişti de stânga au depus acuzaţii împotriva mea la Biroul de Etică al Congresului. Acuzaţiile sunt în totalitate false, motivate politic şi apar în momentul în care poporul american începe să afle adevărul despre dezvăluirea necorespunzătoare a identităţii unor cetăţeni americani şi a altor abuzuri de putere", a precizat Nunes într-un comunicat.
Comisia de Etică a Camerei Reprezentanţilor urmează să analizeze date potrivit cărora Devin Nunes ar fi dezvăluit informaţii clasificate.
Republicanul Mike Conaway, membru în Camera Reprezentanţilor din partea statului Texas, va conduce investigaţia privind eventualele ingerinţe ale Rusiei în alegerile prezidenţiale americane.Devin Nunes va continua să-şi îndeplinească celelalte responsabilităţi în calitate de preşedinte al Comisiei pentru Serviciile de Informaţii din cadrul Camerei Reprezentanţilor.
Anterior, democraţii americani au susţinut că republicanul Nunes, care a fost în echipa de tranziţie a preşedintelui Donald Trump, este apropiat de Casa Albă şi nu poate conduce o anchetă imparţială.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu