>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

INCENDIU într-un bloc din Hunedoara: O femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Zece persoane, printre care şi copii, evacuate

Cinci adulţi şi cinci copii au fost evacuaţi, miercuri după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe sociale din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. O femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pompierii din cadrul Detaşamentului Petroşani au evacuat, miercuri după-amiază, cinci adulţi şi cinci copii dintr-un bloc de locuinţe sociale din municipiul Vulcan, după ce într-unul din apartamente a izbucnit un incendiu.
De asemenea, mai multe persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.
O femeie în vârstă de 67 de ani a fost găsită fără suflare, iar medicii nu au reuşit să o resusciteze.
”Victima are 67 de ani şi a fost găsită într-o cameră alăturată apartamentului ei, în baia comună, fără cunoştinţă, cel mai probabil intoxicată cu monoxid de carbon”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, adjunctul comandantului Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Cristian Baleia.
Potrivit acestuia, se pare că femeia a încercat să se salveze, dar din cauza fumului nu a putut ajunge decât până la baie.
”Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un reşou electric”, a afirmat Baleia.
Incendiul s-a produs într-o fostă unitate militară amenajată de Primăria Vulcan sub formă de locuinţe sociale, iar în bloc locuiesc 54 de persoane.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu